November Special di 7 Eleven .

Hye korang . Selamat Hari Deepavali dan Selamat bercuti . Cuti ni takda buat apa pun . Mereput jea di rumah . Tambahannya pulak tak berapa nak sihat . Memang aku terperap dalam bilik dari pagi sampai ke malam .

Entry ni cuma nak share dengan korang yang mana 7 ELEVEN tengah buat promosi sekarang . Lepas promo slurpee RM2.90 tak kira bekas besar mana , kali ni 7e buat promo RM1 untuk mana-mana jenis barang terpilih pulak . Sah disemua cawangan 7e kecuali di Negeri Sabah , Sarawak dan Langkawi . Dan bukannya berharga RM1 tu setiap hari tau . Dia ada date terpilih jugak . Macam gambar kat bawah ni .
So , kalau nak buat stok sebulan tu silalah ke 7e yg berdekatan dengan segera . Hehe . Bukan selalu nak ada promo macam ni kan . Dan ada yang dah memborong dah pun . Hihi  :)

Sumber gambar dari Facebook .

2 comments:

  1. Salam singgah sini dik...wahh...murahnya...rugi ni kalau tak pergi 7E....nasiblah tempat akak ni jauh dari 7E...kalau tak nak juga pergi memborong...hihi...

    Akak tag adik join GA di sini....hihi

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete
  2. hai ! entry sama dengan kita ;)

    jom singgah.

    http://shoyumilks.blogspot.my/2015/11/wow-7-eleven-buat-gila-lagi.html

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz